Подкрепата си за кандидатската листа на Демократична България“ в Хасковско

...
Подкрепата си за кандидатската листа на Демократична България“ в Хасковско
Коментари Харесай

Радан Кънев: Катя Панева показа, че с работа проблемите намират решение

Подкрепата си за кандидатската листа на „ Демократична България “ в Хасковско и лидера Катя Панева съобщи през днешния ден евродепутатът Радан Кънев. Два мандата, за жалост къси, като депутат и като регионален шеф Катя сподели, че проблемите могат да намират решение, само че би трябвало да се работи, съобщи той.

Заедно те организираха срещи с представители на бизнеса и цивилен бранш в Свиленград, Хасково и Димитровград.

Като тематика № 1 преди идната зима дефинира Радан Кънев енергетиката и съобщи, че няма никаква, даже теоретична заплаха, България да остане без ток.
За страдание в България този спор е избирателен с присъединяване и на служебния кабинет, който не би трябвало да има предизборна роля. Дебатът е напълно учреден на неистини и то рискови, които всяват измежду жителите суматоха и неоснователни страхове. Вчера се срещнах със социологически изследвания, съгласно които близо 70% от българските се тормозят дали ще има задоволително електричество през зимата, разяснява Радан Кънев.

Изключително значимо е хората да гласоподават на 2 октомври и да създадат своя избор, тъй като ниската интензивност ще ни върне с години обратно, безапелационен бе Радан Кънев. Слаба интензивност изкривява вота в интерес на купените гласове, на подвластните гласове и хората, които гласоподават под напън, уточни той.

Радан Кънев разяснява още, че „ българският бизнес демонстрира забележителна резистентност и усърдие през последните две ужасни години и стопанската система ни е здрава, само че това не значи, че опциите са неизчерпаеми “, като моли да се спре с политическия популизъм.

Трябва да имаме най-малко една дясна политическа мощ, която да се опира на здравия разсъдък в своята стратегия и да сме задоволително мощни, с цел да подсигуряваме в идващия парламент пазарното развиване и геополитическата ориентировка на страната. Затова № 25 в бюлетината е избор за рационалната политика, безапелационен бе Радан Кънев.

Показахме несъмнено, че „ Демократична България “ има устойчива политика, която отстояваме, съобщи Катя Панева и напомни, че измежду целите й са чистият въздух в района, наличната вода, конкурентноспособен бизнес и работеща стопанска система.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР