Подкрепа за предизборната програма на независимия кандидат за кмет Николай

...
Подкрепа за предизборната програма на независимия кандидат за кмет Николай
Коментари Харесай

Граждански организации и сдружения дадоха подкрепа за социалните идеи в програмата на Николай Шушков

Подкрепа за предизборната стратегия на самостоятелния претендент за кмет Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение и специфични възторженостти за „ Мисия: обективна и обществена община “ дадоха цивилен организации и сдружения на среща с кандидат-кмета с номер 74 в бюлетината.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 153
Двете страни заявиха подготвеност за интензивно партньорство, като Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение изрече възхищението си от упоритата и целенасочена работа на гражданските организации и ги назова „ жизненоважни за демокрацията “.

НПО-тата, на собствен ред, обрисуваха главните обществени проблеми на града, по които чакат бъдещият кмет да бъде доста деен: да промени враждебната градска среда за хората с увреждания, да сложи повече звукови сигнали за незрящите на светофарите, да пригоди детските площадки и за деца в неравностойно състояние, да се погрижи за повече центрове за рехабилитация на хората в неравностойно състояние и изключително за децата с церебрална парализа.



„ С поддръжката на ЮЗУ и с ваше присъединяване ще диря благоприятни условия за въвеждане на дуалното образование и в обществените специалности, както и за други нововъведения в обществената активност за повишение на качеството и обогатяване на обществените услуги “, сподели Шушков пред НПО-тата.

Не бяха подминати и проблемите със задръстените улици, разрушените тротоари, завладяни от коли и интензивния трафик. Отново бе подложен и въпросът за справяне с бездомните кучета и създаване на нов актуален подслон.

Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение означи, че тези въпроси му се слагат на всички срещи и уточни съответните си решения по тях, набелязани в предизборната стратегия.

„ Ще се опра на опита и ресурса, който имат гражданските организации в идентифициране на разнообразни проблеми и в търсенето на най-хубавите решения за просперитета на Благоевград и на хората “, безапелационен бе Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР