Подкрепа се заслужава. Трябва най-напред в СОС всеки дареши с

...
Подкрепа се заслужава. Трябва най-напред в СОС всеки дареши с
Коментари Харесай

Фандъкова за кризата в СОС: Първо трябва всеки да реши с кого иска да работи и какво иска

" Подкрепа се заслужава. Трябва на първо време в СОС всеки дареши с кого желае да работи и какво желае. " Това сподели в ефира наNOVANEWS някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова.

" Винаги съм водила сама значимите диалози с политическите сили. Не съм героизирала тази си роля. Не прави работа да смяташ, че някой би трябвало да те поддържа, единствено тъй като си първи, а нямаш болшинство. Председател на ротация е процедурно невероятно, само че в случай че има кавалерски сделки, може и да се случи. " - уточни тя.

" Ясен проект за деяние с правила и полезности притеглят поддръжка. Срещите са средство, само че би трябвало да имаш послания. Не може представител на една част от групата да споделя, че не желае с ГЕРБ, а различен да пита за какво ГЕРБ не ги поддържа. " - счита Фандъкова.

Общинските съветници от " Синя София " и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация поканиха на договаряния представители на политическите партии в СОС.

" ГЕРБ-СДС ще отиде от почитание, само че ще съобщи своята позиция. Изборът на ръководител на СОС е политическо решение. Големият проблем е обезпечаване на болшинство. Проектите би трябвало да се отчетат тъкмо, с цел да не се изгубят европейски средства ", разяснява Фандъкова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР