Подходът на служебното правителство да предложи удължаване на бюджета за

...
Подходът на служебното правителство да предложи удължаване на бюджета за
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: Служебното правителство да предложи удължаване на бюджета е най-безопасният вариант

Подходът на служебното държавно управление да предложи удължение на бюджета за 2022 година до март-април 2023 година е най-безопасният вид, защото да се гласоподава Бюджет 2023 в режим на предизборна кампания в Народно събрание има заплаха да се трансформира в успех на политическата безотговорност и пазаруване на гласове институционално с парите на българите. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

" Аз предлагам всеки, който предлага един или различен разход, да бъде по този начин добър да го остойности и да каже какъв брой пари ще коства и от кое място ще дойдат тези пари ", сподели Дончев.

По повод предложението на Българска социалистическа партия за срещи с всички парламентарни групи в Народно събрание, с цел да обсъдят сред първо и второ четене бюджета, Дончев съобщи: " Ние може да участваме във всевъзможни срещи, но призивът ми е към всички политици с изключение на да анонсират, освен да декларират стремежи от хубави по-хубави, да се научат и да считат, става дума за бюджет въпреки всичко, а не за писане на есе ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР