Подготвят терена за ФолксвагенИндустриалната зона край Пловдив е фаворит за

...
Подготвят терена за ФолксвагенИндустриалната зона край Пловдив е фаворит за
Коментари Харесай

Четете в Марица: Подготвят терена за Фолксваген

Подготвят терена за " Фолксваген "

Индустриалната зона край Пловдив е любимец за новия цех на автомобилния колос " Фолксваген ", демонстрира изследването на локалната власт. На финалната права в надпреварата за голямата инвестиция се състезаваме с Измир. Собствениците на WV трябваше да вземат решение къде ще създават три модела на " Шкода " на 14 май, само че го отложиха за есента. Управниците на Пловдив и прилежащата Община " Марица " обаче очевидно предусещат триумфа и стартират да построяват нови пътища. За задачата регионалният град ще отпусне 300 000 лв. на комшиите за планиране на инфраструктура, която да свърже автомагистрала " Тракия " с Икономическа зона " Тракия ".

ЕВН и Общината ужилиха два пъти семейство в Остромила

Отчуждаването на частни парцели е неблагодарна работа за институциите, без която обаче не може да мине, когато става дума за значими инфраструктурни обекти. Струва доста пари и нормално минава през обжалвания в съда. Заради забавени с години отчуждителни процедури Община Пловдив да вземем за пример дълги години не може да осъществя транспортната връзка " Модър " - " Царевец ", да разшири Коматевско шосе, бул. " В. Априлов " и " Ал. Стамболийски ".

Реституцията трансформира десетки пловдивчани в милионери

Четирите реституционни закона, признати от Народното събрание в първите години на демокрацията, обилно компенсираха множеството наследници за брутално отнетите по времето на соца частни парцели. Късметлиите съумяха да си вземат освен тогавашните ниви и празни терени в градските околности, само че и да получат здания, площадни и паркови пространства в центъра на Пловдив, което бързо ги трансформира в милионери, каквито в действителност, въпреки и в други измерения, са били и прадедите им

Събират нелегално по 7 лв. такса за паркинг пред блока

За противозаконен частен паркинг пред блока на бул. „ 6 септември “ № 157-163 /до Съдебна палата/ сигнализира общинската съветничка Пепа Деведжиева /РФ/.
" За прекъсване на общинско място, предопределено за колите на хората от блока, частно лице събира такси. Същият човек предложил да резервира места за прекъсване и на приходящи в региона – на хора, които имат някаква работа в региона на съда ", твърди Деведжиева в питането до кмета

Школото отписва с записка, че детето е признато в чужбина

Когато отпътуват за чужбина, с цел да отпишат детето си от учебно заведение тук, родителите към този момент би трябвало да показват документ, че са го записали да учи в страната, където отиват.

Тази смяна в регламента пробва да пресече увъртане в етномахалите, само че е на път да провокира резултат с противоположен знак – още по-дълги сводки с отпадащи деца.

Звездите на Народния спектакъл се придвижват на Античния

След две прелестни и вълнуващи представления в София огромният и впечатляващ концерт-спектакъл „ България - земя благословена “ ще гостува и в Пловдив, с цел да опише на всички пловдивчани и посетители на града историята на нашата страна и нейните изключителни достижения в областта на културата и изкуството. Представлението ще се състои на 17 юни на Античния спектакъл.

5000 лв. отплата за насинено в детска градина момченце

Обезщетение от 5000 лв. дефинира Окръжният съд в Пазарджик за фамилията на момченце, получило ужасяващи синини по лицето, шията и ушенцето в панагюрската детска градина „ Пролет “. Магистратите почетоха отчасти желае, който е за 26 000 лв., които да бъдат платени солидарно от детското заведение и учителката, по време на чиято промяна са получени контузиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР