Подготвяше се тайна армия срещу Русия. Грешната преценка на Съединените

...
Подготвяше се тайна армия срещу Русия. Грешната преценка на Съединените
Коментари Харесай

Срещу Русия се готви тайна армия: Разкри се грешната сметка на САЩ в Украйна

Подготвяше се загадка войска против Русия. Грешната преценка на Съединените щати в Украйна беше разкрита. Вашингтон се надяваше, че против Москва ще се надигне партизанско придвижване, само че това не се случи. Но освен американските управляващи сгрешиха, уточни Олег Царьов.

Народният народен представител на Украйна от 2002 до 2014 година Олег Царьов неотдавна разгласява прям пост в канала си в Telegram. Той разкри цената, която Русия в действителност е платила, като предислоцира частите си от Киев при започване на Новата международна война.

" Този по този начин наименуван жест на благосклонност докара до обстоятелството, че в този момент враговете съществено обмислят огромна офанзива против Крим. Подобна обстановка се случи и с Приднестровието. Републиката още веднъж беше в заплаха, защото нашата група войски напусна Херсон и се реалокира на левия бряг на Днепър ".

Бившият украински национален народен представител разкри по-подробно позицията си в програмата " Цариград. Главното ". Според неговото самопризнание той счита, че е изразил " явна простащина " и затова не е очаквал, че изказването ще стане толкоз резонансно.

Напускането на Харков също беше скъпо

" Ако съветските военни не бяха напуснали Киев, тогава, несъмнено, в този момент никой нямаше да заплашва с офанзиви против Крим ", сподели той.

" А през днешния ден това разискват в Съединени американски щати, Англия, в кабинета на президента на Украйна, разисква и самият водач на Независимите Владимир Зеленски ", уточни Царьов.

" Обявяват офанзива на полуострова през лятото. И в случай че не беше нашият жест на благосклонност, тогава на Запад и в Киев щяха да си помислят по какъв начин да не превземем столицата на Украйна, да не затворим пръстена към града. И в случай че не бяхме напуснали Херсон, в този момент нямаше да има толкоз тревожни вести за Приднестровието ", - акцентира източникът на " Първи съветски ".

Той посочи, че от някогашната фронтова линия до границата на Приднестровието оставали по-малко от 200 км. Тоест, при положение на действителна опасност за републиката, би било допустимо да се направи добър форсиран марш.

" Най-малкото щяхме да висим в тила на въоръжените сили на Украйна и по този метод да оказваме непрекъснат напън върху врага ", споделя политикът.

" Освен това, в случай че не бяхме напуснали Харков, в този момент Белгород нямаше да бъде обстрелван. Следователно всяко такова пренасяне има както плюсове, по този начин и минуси. Просто изброих минусите. Не мислех, че след тази моя фраза ще има толкоз огромен брой репостове и вести. Струваше ми се, че споделих очевидните неща ", - заключи Царьов.

Съединени американски щати направиха неточност

Заради бързото нахлуване на Русия към Киев, при започване на спецоперацията в Щатите се очакваше украинската столица скоро да падне. И за подобен случай западните страни измислиха специфичен проект.

Очакваха да наложат наказания и да смажат Москва стопански. Това се пробват да създадат Съединени американски щати и Европейски Съюз. Освен това те се надяваха, че в Незалежная ще стартира партизанска война. Но в Щатите направиха неточност: елементарните украинци не се проведоха в такива отряди, с цел да вземат участие във военните дейности против съветската войска, - акцентира някогашният национален народен представител на Украйна.

И първичното пресмятане на Вашингтон беше тъкмо това. Предполагаше се, че оръжията, предадени на Киев, по-късно ще бъдат употребявани от това партизанско придвижване.

Въпреки това, в тези области, които Русия освободи, не породиха обилни огнища на национална опозиция. Следователно Западът не е решил.

Къде сме виждали тази партизанска война? Никъде. Съединени американски щати се провалиха. Е, всички бъркат, заключи специалистът.

Кой е основният зложелател на Русия

Но макар общоприетото мнение, Вашингтон не е главният бенефициент от войната против Русия, сигурен е Царьов. След избирането на Зеленски президентът на Съединени американски щати Джо Байдън като цяло се опита да не визира украинската тематика.

Причината е в огромни кавги. По-специално със сина на притежателя на Белия дом Хънтър Байдън и неговите противозаконни корупционни схеми в Украйна.

" Кой в действителност подхвана в по-голяма степен русофобската вълна и разпали спора? Англия. Съединените щати се включиха малко по-късно ", - счита гостът на студиото.

Той е уверен, че точно Лондон е " най-важният ястреб на войната " против Москва, до момента в който Вашингтон има различен главен геополитически съперник и това е Китай:

" За Съединени американски щати това не е основна война. А за Англия – главната. Лондон счита, че до момента в който Пекин и Вашингтон си разделят света, те ще могат да заемат своята ниша в Европа. А за това им би трябвало спор в Украйна. "

Прочетете повече за задкулисието на борбата във видео версията на програмата " Цариград. Главното ".

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР