Подготвяме летния си гардероб през януари и стягаме куфарите, защото

...
Подготвяме летния си гардероб през януари и стягаме куфарите, защото
Коментари Харесай

Отправяме се на горещо пътуване с „Обичам да те мразя“ от утре в кината

Подготвяме летния си дрешник през януари и стягаме куфарите, тъй като от на следващия ден поемаме с еднопосочен билет към Сидни с Обичам да те ненавиждам единствено в кината. Романтичната и скандална комедия на познатия със своя присъщ жанр Уил Глук(Лесна, а?, По приятелски) е основана по претекстове на пиесата на Шекспир „ Много звук за нищо “ и подсигурява голяма доза положителни страсти, красиви пейзажи и хитроумни обрати.

В основните функции на студентката по право Беа и брокерът Бен са Сидни Суини (Еуфория) и Глен Пауъл (Scream queens, Скрити числ, Топ Гън: Маверик). Те се срещат инцидентно и споделят една вълшебна нощ, само че на идващия ден поражда неразбирателство, което оставя двамата огорчени и изпълнени с отчаяние. Двойката дава всичко от себе си да избегне повторна среща, само че когато приятелят на Бен се сгодява за сестрата на Беа, излиза наяве, че двамата ще се виждат много по-често от плануваното. Наподобявайки класическата комедия на Шексипр, Беа и Бен се преструват на двойка, с цел да може Бен да си върне някогашната, а Беа да откаже родителите си от най-голямата им цел, която те по този начин настървено преследват – да я съберат още веднъж с някогашния ѝ избраник Джонатан. В същото време, като че ли обстановката им не е задоволително комплицирана, приятелите на Беа и Бен имат личен проект да ги сватосат. Така се получава очарователна и безредна сантиментална комедия, която припомня за доста от най-хубавите оферти в жанра от 90-те години, само че с необикновен и актуален привкус.

В ново видео зад кадър номинираната два пъти за премия „ Еми “ Сидни Суини, която сграбчи публиката с големия си гений и се трансформира в един от най-търсените млади актриси, и Глен Пауъл, прочут със запаметяващите си функции и неповторима харизма, разпалено ни описват повече за историята. А погледите, докосванията и споделените усмивки единствено загатват за опияняващата химия, която прониква сред тях в сцените, създавайки връзка, която насища кино лентата с безспорен сексапил. Екранната любовна спекулация сред двамата е толкоз същинска и толкоз завладяваща, че остава в сърцата на феновете дълго след края на надписите.

Режисьор на Обичам да те ненавиждам е Уил Глук, който е и сценарист с Илана Уолперт. Продуценти са Уил Глук, Джо Рот и Джеф Киршенбаум. В основните функции са Сидни Суини и Глен Пауъл, а останалата част от звездния актьорски състав включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс.

Градусите се повишават с Обичам да те ненавиждам от на следващия ден, 12 януари, единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР