Подготвил съм доклад какви пари биха могли да бъдат отпуснати

...
Подготвил съм доклад какви пари биха могли да бъдат отпуснати
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро: Подготвил съм доклад какви пари мога да се отпуснат за кризата в Перник

Подготвил съм отчет какви пари биха могли да бъдат отпуснати от патримониума на нашето министерство за рецесията в Перник. Това сподели Емил Димитров - Ревизоро – новият министър на околната среда и водите пред Българска национална телевизия.
„ Ще диря по-голяма поддръжка. Има доста провокации, доста задания. Нямаше и един час, откогато съм застъпил и министър председателят към този момент ми разпореди нови задания – да се включа към екипа, който е към заместник-министър Нанков, министър Емил Караниколов за рецесията в  Перник, да се търси решение, да вляза в елементи и да окажа подпомагане.
За Перник ще направя всичко допустимо, макар че там този, който може да го направи е Министерски съвет, министър председателят. И той мисля, че дал всичко най-хубаво, което може, да бъде зает там с този проблем. Очаквам решение. Ние всички сме подготвили отчети. Аз също съм подготвил отчет какви пари биха могли да се провиснал на Перник по избрани стратегии, които с в патримониума на нашето министерство. Може да се направи доста за града, само че би трябвало и от тях известна самодейност. Не да чакат на готово. В съответния случай обаче, би трябвало да рапортувам и той да реши какво да се случи. Но като цяло проблеми. Проблеми доста, проблеми в страната. Вече сме подписваме заповеди, взимаме решения. Знаете че се правят инспекции “, сподели още министър Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР