Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара

...
Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара
Коментари Харесай

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 се провежда в София от понеделник


Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара си. С цялостни обороти новата подвижност си проправя път към София през есента. От 13-ти до 16-ти септември Sofia Ring Mall ще бъде хазаин на най-голямото и най-разнообразно събитие за електрически автомобили до момента у нас - 4-дневна профилирана експозиция, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации.

Иноваторите измежду автомобилните производители ще покажат до каква степен са стигнали, а основателите на зарядна инфраструктура и акумулатори - кои провокации са към този момент зад тила им. Гласът на знаещите – учени, разработчици, инженери, визионери – ще прозвучи на конференцията „ Развитие на елекромобилността в България “, която също е част от събитието – на 13-ти септември, от 10:00 часа в Зала 10 на Cine Grand, Sofia Ring Mall.

„ Вече има насъбран опит. Затова считаме, че колите с различно задвижване имат потребност от експозиция. Тя ще покаже капацитета им и ще даде късмет на повече хора да видят и усетят идващото равнище на подвижността “, сподели ръководителят на плана Димитрина Христева. По думите й става дума за занапред прохождащ бранш, който има явна вероятност, само че към момента едва пазарно наличие в България. „ Искаме, дружно с всички участници в този развой, да покажем трансформацията, която рано или късно ще промени напълно параметрите на познатия ни превоз “, добави Христева.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 ще се организира в Sofia Ring Mall, тъй като нищо не може да се съпостави с потока от хора, които ще посетят мястото, с цел да приготвят децата си за първия образователен ден. Изложението също се готви да посрещне своя първи ден, когато ще застане за първи път пред очите на българската аудитория. Ще се организира в границите на четири дни, с включен уикенд, с цел да могат повече хора да видят всичко належащо за превоза на бъдещето, събрано на едно място. Изложението ще даде опция на потребителите да тестват електрическите коли и Е-Технологиите в комфортни и разнородни направления за тестово шофиране. Станете част от Е-волюцията!

Входът за ревюто ще бъде без такса.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР