Подготовката на Даниел Дюбоа за битката му срещу Олександър Усик

...
Подготовката на Даниел Дюбоа за битката му срещу Олександър Усик
Коментари Харесай

Самолетен хаос разстроил подготовката на Дюбоа


Подготовката на Даниел Дюбоа за борбата му против Олександър Усик претърпя сериозен удар, откакто полетът му на Ryanair до Полша беше анулиран. Британецът ще провокира Усик за трите трофеи в тежка категория в Тарчински Арена във Вроцлав, Полша, довечера.

25-годишният британец планираше да дохвъри от летище Станстед предходната неделя. Тези проекти обаче се провалиха, когато Ryanair анулира полета му. Дюбоа в последна сметка дойде 24 часа след плануваното.

Dubois forced to flee ‘mad’ airport full of people ‘screaming, fainting and fighting’ after cancelled Ryanair flight
— Irish Sun Sport (@IrishSunSport)
Но не и откакто пръсна £280 за пътешестване с такси до Хийтроу, където прекара нощта в хотел. След това той прелетя през Дюселдорф в понеделник, съгласно вестник „ Индипендънт ”. Говорейки пред кореспонденти за своето тестване, Дюбоа сподели: „ Беше безпорядък, когато стигнахме до Станстед. Хората крещяха и припадаха, имаше и сбивания. Лудост, полуда. Трябваше да се измъкнем. Баща ми да вземем за пример не можеше да го понесе. Всички бяхме изтощени, когато пристигнахме тук, защото пропуснахме един ден от подготовката, само че се наспях добре и в този момент сме на път. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР