Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година.

...
Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година.
Коментари Харесай

Подготовката на автомобила за зимата излиза значително по-скъпа тази година

Подготовката на автомобила за зимата излиза доста по-скъпа тази година.

Тази година цената на нова гума от най-разпространения размер и невисок клас варира от 95 до 115 лева за брой. Така за 4 гуми плюс цената на монтажа ще би трябвало да платим най-малко 100 лева от горната страна по отношение на предходната зима. При течностите за чистачки и антифриза също има повишаване – с сред 20 и 50%.

С рухването на температурите на открито, изненадващите поправки в един от сервизите у нас – порастват. Повреди по охладителната система, неработещи чистачки и заледяване на стъклата най-често водят водачите там след рухването на първия сняг. Други обаче просто желаят да ревизират автомобила преди пътищата да замръзнат, съобщи NOVA.

Александър Маринов към този момент е подготвил колата за зимата. Сега отстранява последните повреди преди да тръгне на път през студените месеци.

" Смених летните гуми със зимни. Налял съм течност за чистачки. Докарах колата още веднъж на инспекция, защото допускам, че една от накладките ми скърца ", описа мъжът. Всичко това му коствало повече пари тази година.

Всяка част от автомобила би трябвало да е механически изправна, с цел да са сигурни водачите на пътя през зимата, споделя професионалният автотехник Алекс Иванов. С негова помощ ще създадем цялостен обзор на случайна кола.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР