Подготовка за пролетния полусезон започна Етър. Част от играчите днес

...
Подготовка за пролетния полусезон започна Етър. Част от играчите днес
Коментари Харесай

Етър започна подготовка с един нов

Подготовка за пролетния полусезон стартира Етър. Част от играчите през днешния ден направи първа подготовка на терена „ Трифон Иванов “, до момента в който другите минаваха медицински прегледи, а на следващия ден двете групи ще се разменят. С 23 футболисти разполагат сега „ виолетовите “.

Тренировки с тима стартира халфът Божидар Кацаров, който се чака на следващия ден да подпише контракт. Кацаров идва от Царско село, където игра в последните три сезона. Подготовка с тима започнаха и Димитър Байдаков и Димитър Цонев от дублиращия тим, като и двамата ще бъдат на лагерите в Сандански и Турция. В отбора още веднъж са и юношите Кольо Станев и Стелиян Добрев.

С още двама играчи се раздели Етър. Румен Руменов мина в Арда (Кърджали), а през днешния ден бе завършена разлъка по взаимно единодушие с нападателя Крис Гади. Ново име в треньорския щаб е Марин Стефанов, който ще бъде компактно с първия тим, само че ще продължи да води и дублиращия отбор.

В сряда тимът отпътува за Сандански за първата част от подготовката. Там ще бъде доникъде на месеца, като на 15 януари ще направи и първата контрола против Струмска популярност. От 17-и отпътува на лагер в Турция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР