Поддържат скорости на четене до 31000 мегабайта в секундаFALCON и

...
Поддържат скорости на четене до 31000 мегабайта в секундаFALCON и
Коментари Харесай

FALCON и SWORDFISH – нови PCIe SSD дискове от Adata

Поддържат скорости на четене до 31000 мегабайта в секунда

FALCON и SWORDFISH са M.2 2280 устройства, основани на 3D NAND памет
(снимка: Adata)

Тайванският производител Adata Technology пуска на пазара д ва нови SSD диска. FALCON и SWORDFISH са M.2 2280 устройства, основани на 3D NAND памет, с поддръжка на PCIe Gen3x4 интерфейс, с висока продуктивност и надеждност.

FALCON поддържа скорост на четене и запис надлежно 31000 MB/s и 1500 MB/s, както и по-висока степен на успеваемост и надеждност, спрямо 2D NAND SSD устройствата.

Потребителите ще могат да избират сред разновидности с потенциал от 256GB до 2TB и включени технологии за отбрана на информацията, осигуряващи по-дълъг витален цикъл на самия диск.

SWORDFISH също е основан на 3D NAND флаш памет и разполага с PCIe Gen3x4 интерфейс. Неговите скорости на четене и запис доближават надлежно 1800 MB/s и 1200 MB/s. Дизайнът се добавя от атрактивен изпъкнал алуминиев нагревател.

FALCON поддържа скорост на четене и запис надлежно 31000 MB/s и 1500 MB/s
(снимка: Adata)

И при двете устройства потребителите ще могат да разчитат на образован SLC кеш, буфер за памет, LDPC технология за промяна на неточности и AES 256-битово криптиране.

Допълнителните функционалности като SSD Toolbox и Migration Utility разрешават елементарно ръководство на диска с бекъп и прекосяване от HDD към SSD.

FALCON и SWORDFISH ще се оферират с удължена 5-годишна гаранция. Цените на двете устройства за нашия пазар към момента не са оповестени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР