Поддържаме добри отношения, освен него имаше и други големи имена. Французинът

...
Поддържаме добри отношения, освен него имаше и други големи имена.
Французинът
Коментари Харесай

Официално: Бивш съотборник на Мбапе премина в Етър

„ Поддържаме положителни връзки, с изключение на него имаше и други огромни имена.

Французинът Шахредин Буколда, прочут във футбола като Шано, е най-новото попълнение на завърналия се в елита Етър. Халфът подписа контракт с великотърновския клуб, откакто мина сполучливо медицинските прегледи, и към този момент се включи в подготовката на „ виолетовите “, оповестиха от клуба.

Шано Буколда е роден на 24 май 1996 година в Марсилия. Играе като плеймейкър. Висок е 179 см, тежи 65 кг. Юноша е на Монако, където с днешната звезда на френския футбол Килиан Мбапе играят няколко сезона дружно. След това минава във втория тим на Лил, в португалските Белененсеш и Мафра. Преди години френски издания дефинират Буколда като „ перла ”, хванала окото на хора като Марсело Биелса и Зенидин Зидан. Той е израснал в академиите на „ Монако “ и „ Лил “, където треньор му е бил Никола Анелка. През пролетния полусезон Шано бе в Арда (Кърджали), като наскоро двете страни се разделиха по взаимно единодушие.

" Чувствам се доста добре, благополучен съм, че пристигнах в клуб като Етър. Отборът влезе в Първа лига, което е добра алтернатива за мен, тъй че всичко е наред и чакам с неспокойствие идните мачове. В „ Арда “ нещата бяха добре, само че от време на време за един футболист е по-добре да смени ситуацията. Основният ми пост е атакуващ полузащитник, плеймейкър. “

„ Да, правилно е, че в Монако играхме дружно 4 години с Килиан Мбапе и поддържаме положителни връзки, с изключение на него имаше и други огромни имена. Основната ми цел сега е да играя с екипа на Етър допустимо най-вече и да печелим всеки един мач “, съобщи след подписването на контракта си Шано Буколда, представен от  пресслужбата на Етър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР