Подчертаването на веждите придава по-завършен вид на лицето и цялостно

...
Подчертаването на веждите придава по-завършен вид на лицето и цялостно
Коментари Харесай

Красиви вежди – с молив или сенки?

Подчертаването на веждите придава по-завършен тип на лицето и изцяло по-красива визия. Подчертаните вежди са дребен, само че значим подробност, който не трябва да пропускате.

Ако сте от дамите, които не са фенове на перманентния грим, то за вас остават налични другите варианти, с които може да наблегнете своите вежди – молив или сенки. Разбира се, изборът зависи напълно от вашите персонални желания, само че въпреки всичко е добре да знаете някои от особеностите на моливите и сенките за вежди, с цел да прецените по-добре:

И двата метода за наблягане на веждите имат своите преимущества и могат да дадат страхотни резултати, в случай че се употребяват вярно.
Очертаване
Моливите за вежди нормално имат по-твърда текстура, позволяваща акуратен надзор и дефиниране при изобразяване на обособени косъмчета. С тяхна помощ може да получите по-структуриран тип на веждите, в случай че това е вашето предпочитание. Сенките за вежди въпреки това имат по-мека, прахообразна текстура. Това ще ви разреши да създадете по-мек и натурален тип на веждите си.

 Добави изложение
Трудност при нанасяне
Моливите за вежди изискват постоянна ръка и по-прецизна техника на нанасяне, с цел да се реализиран мечтаните резултати, което ги прави подобаващи за хора с повече опит в оформянето на вежди. Сенките за вежди въпреки това са по-лесни за работа, което ги прави идеални за начинаещи или тези, които избират по-естествен тип на своите вежди.

Цветова гама

За да се радвате на съвършено подчертани вежди, би трябвало освен да знаете по какъв начин тъкмо да очертаете веждите си, само че и да подберете най-точния колорит. При моливите за вежди несъмнено може да откриете доста по-голям избор от цветове, въпреки че сенките за вежди също могат да предложат подобаващата цветова гама за вас. Ако имате съмнения, постоянно може да се посъветвате с съветник в магазина, от който ще пазарувате.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР