Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър

...
Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър
Коментари Харесай

Мустафа Емин подава оставка като съветник на Тагарев, но заплаши лекарите със съд

" Подавам оставка от позицията консултант в политическия кабинет на министър Тагарев, с цел да се приключи офанзивата против него и държавното управление ". Това разгласи Мустафа Емин във Facebook.

" Ще защитя името и достолепието си с доказване на истината за връзката ми с личния състав в болница " Пирогов " в съда, като съм признателен за помощта на лекарите и сестрите и не одобрявам обвиняванията и внушенията от постове и вътрешни инспекции ", написа той.

Емин разгласи още, че " замразява " присъединяване си в Националния съвет на " Да България ", защото по думите му е значимо е инспекцията да бъде безпристрастна.

" Благодаря на поддръжката от фамилията ми, другари, сътрудници и стотици български жители, които ценят истината и човешкото достолепие и не одобряват метода на моето очерняне. С опита си от тази осведомителна офанзива против мен желая да предупредя, че този напън ще нараства и разрушава доверието, ще опълчва и предизвика експанзия – дано дружно се противопоставим на тази опасност ", показва Мустафа Емин.

 

Скандалът към Мустафа Емин избухна в края на август след Facebook обява на здравна сестра на незабавната болничното заведение „ Пирогов “, в която се твърди, че Емин се е държал надменно и е изискал дете от шокова зала да бъде изведено, с цел да влезе неговото.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР