Подавам оставка като председател на Комисията по култура и медии

...
Подавам оставка като председател на Комисията по култура и медии
Коментари Харесай

След скандала: Вежди Рашидов подаде две оставки след настояване на ГЕРБ

„ Подавам оставка като ръководител на Комисията по просвета и медии в Народното събрание и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ “. Това съобщи депутатът Вежди Рашидов. „ Още един път сервирам своите извинения за изявлението ми през днешния ден “, добави Рашидов.
Пред NOVA той уточни, че: „ Това е казано в един различен подтекст и в случай че някой се е припознал, апелирам за опрощение “.
По-рано то ПГ на ГЕРБ-СДС желаеха той да напусне тези два поста, откакто негов коментар, изработен в почивката на изключителното съвещание на Народното събрание в понеделник, провокира скандал и вълна от отвращение.
„ Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна “, се чува да споделя Рашидов. Той приказва на зам.-председателите на Народно събрание Никола Минчев и Росица Кирова в почивката, когато се допуска, че микрофоните са изключени. Оказва се обаче, че тези на председателската катедра работят.
„ Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и неприемливи, изключително в сегашния спор и миг. ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили изрично се разграничава от изрече и упорства Вежди Рашидов да се извини обществено “, разяснява по-рано ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР