Подавам искане за свалянето на имунитета ми. Това заяви депутатът

...
Подавам искане за свалянето на имунитета ми. Това заяви депутатът
Коментари Харесай

Борис Кърчев пръв си даде имунитета

Подавам искане за свалянето на имунитета ми. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Борис Кърчев откакто прокуратурата изиска имунитета му като депутат.

Когато прехвърлях компании, те не са имали отговорности, изясни още депутатът.

Малко по-рано стана ясно, че имунитетът му е поисан по отношение на отбягване на установяването и заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери. В резултат на подадени сигнали от жител и Неправителствени организации е почнала инспекция, която е открила задоволително данни за осъществено от Борис Кърчев данъчно закононарушение - по тази причина, че през месеците юни – юли 2015 година в гр. Стара Загора като ръководещ „ Би Би Си Кейбъл " ООД избегнал заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери. Става дума за 320 000 лв. Данък добавена стойност, като удостоверил лъжа в подадена Справка - декларация по ЗДДС и употребявал документи с погрешно наличие – отчетни регистри и данъчни фактури и приспаднал неследващ се данъчен заем.

В хода на инспекциите е открито потреблението на сходна процедура за отбягване, определяне и заплащане на данъчни отговорности в изключително огромни размери и от „ КТВ " ООД. Управляващ съучастник в сдружението от основаването му на 24.03.2005 година до 24.08.2016 година е бил Борис Кърчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР