Подаряването на годежен пръстен е едно от най-вълнуващите събития в

...
Подаряването на годежен пръстен е едно от най-вълнуващите събития в
Коментари Харесай

Какво говори всеки тип годежен пръстен за притежателя си?

Подаряването на годежен пръстен е едно от най-вълнуващите събития в живота на дамата. Макар изначало вниманието да е ориентирано напълно към предлагането, то по-късно сигурно фокусът пада върху годежния пръстен, който сте избрали за нея.

От поучават да дадете всичко от себе си и да изберете годежен пръстен, който най-точно да дава отговор на личността ѝ и вътрешния ѝ свят. А какви са другите стилове и по какъв начин всеки един се свързва с избран вид персона ще ви разкажем по-долу. Оставяме на вас да прецените какво би допаднало най-вече на вашата годеница като жанр украшение.
 COMAXA
Различните стилове годежни пръстени и какво издават те за притежателите си

Със сигурност сте забелязали, че годежните пръстени могат да бъдат в разнообразни форми. За съвременен типичен жанр да вземем за пример се възприема камък с кръгла форма, върху пръстен от жълто злато. Той е подобаващ за практични, поредни дами, които разполагат с изострен разум и постоянна кариера. Този вид дами обичат да възнамеряват и по никакъв начин не е необичайност да имат построен 10 годишен проект за живота, който следват. Безспорно това е обичаният годежен пръстен на съвсем всички дами.

Другият доста известен жанр е този с камък с фасет вид „ принцеса “. Той е квадратен в горната си част и в случай че го погледнете от разстояние, прилича обърната пирамида. Дизайнът на този пръстен има чисти, модерни линии. Твърди се, че формата показва сила, жанр и хубост. Дамите, на които най-често подхожда, са занимателни, спонтанни и одобряват всичко, което животът може да им предложи. В случай, че вашата дама е екстровертна, спонтанна и постоянно е в крайник с новите трендове, то сигурно това е нейното златно украшение.
 
Овалната форма също е класическа и има елегантността на кръглата, единствено че съчетана с повече автентичност. Удължената овална форма е идеална за дамите с по-къси пръсти, защото с нея те наподобяват по-дълги. Овалните пръстени харесват на дами създатели тези, които са смели и самостоятелни.

Годежните пръстени с камъни вид „ Маркиз “ имат кралски корени. Крал Луи XV поръчва подобен вид пръстен за любовницата си и оттогава са получили наименованието си. Формата е трябвало да прилича устните на дамата. Този вид пръстен е подобаващ за смели дами, които обичат да бъдат център на вниманието.

Капковидната форма е доста постоянно разпространявана във филмите и сериалите. Това е прелестна форма за дами с тънки и необятни пръсти. Тези годежни пръстени се смятат за „ по-естествени “ и са известни измежду по-независимите дами, подплатени са с капка убеденост и доста жанр.

Кой цвят злато е по-подходящ за годежен пръстен
По тази тематика постоянно е имало разнопосочни отзиви. Жълтото злато има прелестен и топъл искра. Подхожда идеално на най-популярния по нашите ширини фототип кожа, както и мъчно се имитира. Класиката при годежните пръстени е жълто злато с огромен елмаз. Макар през днешния ден диамантите постоянно да се подменят в дизайните с циркони, жълтото злато към момента е по-предпочитано. Освен всичко друго съществуват и доста разнородни разновидности на модели от жълто злато.
 iStock/Getty Images
Не е неприятна концепция, когато избирате пръстен да изберете 14-карата, вместо 18 заради по – огромната му неотстъпчивост и резистентност в годините. Ако вашата дама води доста деен метод на живот и няма да смъква пръстена от самото начало, то 14-те карата ще са доста по-подходящи.

Бялото злато в последно време стана извънредно известно за направата на бижута. То има цвета на платината, само че цената му е доста по-ниска. То е издръжливо на времето и е хипоалергенно. Недостатъците му обаче са, че за него би трябвало да се грижите повече, в сравнение с за жълтото злато, както и, че родиевото покритие се износва с времето.

Исторически трендове
По-старите модели са били с фасет вид принцеса, вид „ маркиза “ или пък в капковидна форма. Колкото по-отрупан е един дизайн, за толкоз по-старовремски се счита.

Съвременни трендове
Овалните и кръглите форми на камъните върху годежните пръстени им придават актуален тип. Минималистичният дизайн също е нещо, което е по-популярно в последните години. Това са трендове, които няма по какъв начин да подминете, в случай че вашата дама се увлича по актуалните трендове.
 COMAXA
Съвети за избора на идеалния годежен пръстен
На първо място, наложително би трябвало да определите какъв жанр има вашата дама и какво ще ѝ допадне. Ако не можете да се ориентирате, подберете някои от нейните бижута и ги разгледайте деликатно. Също по този начин може да се опитате да си спомните дали ви е показвала някакви пръстени преди време, които ѝ харесват. Във всяка бижутерия има огромен избор, тъй че има възможност да се стреснете от многообразието.

Не забравяйте да ревизирате точно кой размер пръстен носи и дали бижутата ѝ са с камъни или без. Също по този начин обърнете внимание, за кои бижута споделя, че не са ѝ комфортни и за какво. Заредете се с позитивна страст и не забравяйте, че хубавите моменти занапред предстоят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР