Подарих на Корнелия Нинова закона, който касае дейността на колекторските

...
Подарих на Корнелия Нинова закона, който касае дейността на колекторските
Коментари Харесай

Мая Манолова: Подарих на Корнелия Нинова закона за колекторските фирми

" Подарих на Корнелия Нинова закона, който касае активността на колекторските компании и който създадох като омбудсман. Добре е, че част от предложенията чух да се стартират, само че не го видях оповестен за публично разискване. Апелирам да има експлицитна възбрана монополите, ЕРП-та, Топлофикации, Телекоми да употребявам колектори. Не чух и за банките какво ще гласят текстовете ". Това сподели Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

Тя разгласи, че има потребност от нов обществен план, който да поддържа хората в рецесията. „ Но дали и по кое време ще има подобен зависи от обществото. Ако нещата не престават по този начин най-вероятно ще има ", сподели още Манолова на въпроса дали тя би основала подобен.

" Социалният вектор отсъства от това ръководство. Пенсионерите са прецакани. Не чух по какъв метод ще бъдат предпазени хората от повишаването на живота ", изясни Манолова.

" Човек може да работи за смяната и възобновяване на справедливостта и в гражданското общество. Можех да се върна в омбудсманството както претендентът на ГЕРБ за президент Анастас Герджиков се върна като ректор на Софийския университет ", съобщи съпредседателт на " Изправи се БГ! Ние идваме ".

Манолова още веднъж разгласи, че в никакъв случай не е имала предпочитание да оглавява КПКОНПИ.

" Абсолютно недопустимо е изборът на нов Висш правосъден съвет, респективно и на основен прокурор, да се остави за идната есен. Новата власт би трябвало да е наясно, че е пленник са на правосъдната промяна и в случай че изпусне самодейността статуквото ще я поеме ", сподели още Мая Манолова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР