Подарете си едно незабравимо преживявяне за Вас, семейството Ви и

...
Подарете си едно незабравимо преживявяне за Вас, семейството Ви и
Коментари Харесай

Община Костинброд с арт събитие: „Рисуване и вино: Залез на язовира“

Подарете си едно незабравимо преживявяне за Вас, фамилията Ви и обичаните Ви хора! На 18 юни, петък, от 17:30 часа, Община Костинброд провежда за жителите и гостите на града арт събитието „ Рисуване и вино: Залез на язовира “.

Художественото предизвикателство ще се организира навън, измежду красивата и пленителна атмосфера на язовир Маслово, намиращ се в едноименния квартал в града. Участниците ще основават своя шедьовър под напътсвията на професионален художник, наслаждавайки се на приятна музика и чаша ароматно вино.

Събитието е със свободен достъп, само че с предварителна регистрация за изобразяване на адрес:

За записаните участници, ще бъдат подсигурени всички нужни материали, а основаните картини ще останат за тях. Продължителността на рисуването е към три часа.

Освен креативната интензивност, определената локация предлага още занимания за дребни и огромни. Желаещите да разхлабен след края на работната седмица могат да го създадат дружно с цялото си семейство и другари: на язовира има детска площадка за игра, заведение за хранене, опция за лов на риба и пикник, а за страховит свършек на вечерта, община Костинброд ще организира и лятно кино под звездите, още веднъж с вход свободен.

Повече информация за събитието „ Рисуване и вино: Залез на язовира “ следете във Facebook тук:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР