Подарете карта за фитнес, спа и групови занимания!Свети Валентин е

...
Подарете карта за фитнес, спа и групови занимания!Свети Валентин е
Коментари Харесай

Най-здравословният подарък за вас и ваш близък за СВ. Валентин


Подарете карта за фитнес, спа и групови занимания!

Свети Валентин е след броени дни! Трескавото търсене на дарове във връзка празника е в разгара си. Има ли обаче нещо, което можем да дадем на индивида до нас, тъй че и двамата да имаме изгода - както за себе си, по този начин и за взаимните връзки?

Проучванията потвърждават, че двойките, които спортуват дружно, са по-щастливи.

Освен това, без значение дали сте в залата с Вашата половинка или с другар, споделените фитнес занимания са постоянно по-забавни и сполучливи. Именно това ни кара самоуверено да препоръчаме фитнес абонамент като най-здравословен подарък този Св. Валентин!

След разбор на настоящите оферти отличихме едно, което фрапантно се откроява от останалите.

Причината е, че включва карта - подарък, която дава опция за достъп до всички услуги на веригата, от която идва офертата. Предложението " 1+1 " е от Pulse Fitness & Spa, където единствено до 15.02 може да закупите абонамент за себе си и да получите 6-месечна карта подарък, която да дадете на собствен непосредствен, Вашата половинка или другар.

Абонаментът във веригата дава достъп до всички услуги - фитнес, групови занимания и спа.

Картата е целодневна и важи за всички обекти в града, в който е закупена - София или Пловдив. Количествата обаче са лимитирани, по тази причина Ви съветваме да побързате и да се възползвате оптимално скоро.

" Знаем, че това е особено време през годината за всички двойки. Искаме да дадем опция на всеки, който желае да показа фитнес страстта със своята половинка или с другар, да го направи. Здравето е благополучие, а споделените тренировки са най-ползотворните. " - разясняват от веригата.

Как да се възползвате?

Ако желаете да заявите карта от " 1+1 " промоцията, може да го извършите по 3 метода: на място, в който и да е обект Pulse Fitness & Spa в София или Пловдив, на телефон  или онлайн на адрес 

Подарете нещо друго този Св. Валентин! Подарете здраве! Споделете фитнес страстта със собствен непосредствен и започнете своя път към една по-добра форма в Pulse Fitness & Spa. Повече за предлагането може да разберете.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР