Подарък, който полски полицейски командир получи по време на скорошно

...
Подарък, който полски полицейски командир получи по време на скорошно
Коментари Харесай

Подарък от Украйна избухна в полицейско управление в Полша

Подарък, който полски полицейски пълководец получи по време на скорошно посещаване в Украйна, избухна в полицейско ръководство във Варшава , причинявайки леки пострадвания на командира и граждански чиновник, заяви полското вътрешно министерство в четвъртък, представено от Associated Press.

Експлозията е избухнала в сряда сутринта в 7:50 ч., оповестиха от министерството. Не се прецизира какъв предмет е получил полският пълководец като подарък по време на работното си посещаване в Украйна.

Той се е срещнал с ръководители на украинската полиция и Службата за изключителни обстановки в неделя и понеделник, сподели министерството.

След детонацията " полската страна изиска от украинската страна да даде съответните пояснения ", се споделя в известието.

Допълва се, че полицейският шеф е в болница от сряда за наблюдаване , а цивилният чиновник не се нуждае от хоспитализация.

Полша е съдружник на Украйна и й предлага разнообразни форми на поддръжка след пълномащабното навлизане на Русия на 24 февруари. Полша изпрати военна и филантропична помощ на Украйна и одобри огромен брой бежанци.

Пришпомняме, че напоследък доста украински посолства по света, които се оказа, че.
 Полша блокира парите за Украйна
Полша блокира парите за Украйна

От блокадата страда и Унгария
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР