Подаръчните кутии са добра идея и чест избор за корпоративен

...
Подаръчните кутии са добра идея и чест избор за корпоративен
Коментари Харесай

Идеалният корпоративен подарък е от Le Petit Quche

Подаръчните кутии са добра концепция и чест избор за корпоративен подарък, който можете да поднесете за рожден ден или различен празник и фирмен мотив, за управител на компания или добър чиновник. Чудесен избор са за идните празници, когато корпоративните събития зачестяват в края на годината. Lepetitquche на ул. " Оборище " 16 е повече от добър другар на корпоративните си клиенти. Екипът е дребен, превъзходен и доста добре квалифициран. От него ще получите с изключение на добър съвет и усмивка, само че и обезпечено персонално отношение.

Благодарение на това, че не вършат компромис с качеството и сортират продуктите си с огромно внимание, марката Comtesse du Barry повече от век носи наслада на потомство след потомство и остава пример в актуалната френска гастрономия. Богатата селекция от кутии на Lepetitquche, както и свободата клиентите да основат своя кутия с определени от тях артикули, подсигуряват съвършен подарък за близки, сътрудници, корпоративни сътрудници и клиенти.

Може да изберете вид от каталога. Там ще откриете доста разновидности – напълно от шоколад, гурме, тероар, фоагра и виновност, съчетани артикули за вечеря за двама или микс от аперитиви. Съчетанията са разнородни и се сортират според от задачата на подаръка. Цените на кутиите варират от 40 до 1000 лв.. Продуктите са с обезпечено качество и са гаранция за разкош, а гамата е повече от богата.

Подаръчните кутии дават опция на техните бъдещи притежатели да опитат от изключителни деликатеси и питиета.

Клиентите могат да избират сред виновност от целия свят, патешко фоа гра, фоа гра от гъши дроб, конфи от Сотерн, хайвер от патладжани, сол Guérande с мирис на летен трюфел, пачи терин с fleur de sel и пипер d’Espelette, пачи терин с маслини или с портокал, пилешки рийет с манатарки и арганово олио, свински рийет с пипер d’Espelette, рийет с миди Сен Жак и водорасли, зелена тапенада с бадеми, черна тапенада със сушени домати и босилек, зехтин с мирис на черен трюфел, крекери с мак и пипер, гризини с трюфел, перли от млечен шоколад и нугатин, палачинки с ром и ванилия и доста други
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР