Подалият оставка министър на младежта и спорта Василев и група

...
Подалият оставка министър на младежта и спорта Василев и група
Коментари Харесай

Ето кои депутати на ИТН свалят доверие от Слави Трифонов


Подалият оставка министър на младежта и спорта Василев и група народни представители от „ ИТН “ оповестиха, че "свалят доверието си " от водача на партията Слави Трифонов.

Това стана ясно на конференция, проведена от тях в зала „ Родина “ на Националния стадион „ Васил Левски “.

„ Мафията придобива „ ИТН “, съобщи Радостин Василев. Заедно с него бяха професор Николай Радулов, юрист Иво Атанасов, инженер Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов – координатори на Има Такъв Народ в Северна България.

„ С голяма горест даваме тази пресконфренция. Подадох своята оставка като министър и не мога повече - смъквам доверието си от Слави Трифонов. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, само че пристигна моментът, в който България ми е по-важна от група подмолни лица, които най-вероятно владеят нашия водач. Напускам Има Такъв Народ с голяма горест ", сподели Василев.

„ Тази партия се самоизчегърта, дейностите на Слави водят до изчегъртване на страната ", съобщи министърът в оставка.

По думите му Трифонов е излъгал, че решението е било авансово обсъждано с групата на Има Такъв Народ. Самият Василев е схванал, че ще бъде изтеглен от държавното управление 30 минути преди изказването на Трифонов, с което разгласи завършек на обединението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР