Под зоркия контрол на неедин руски агент у нас, Промяната

...
Под зоркия контрол на неедин руски агент у нас, Промяната
Коментари Харесай

БКП се събира в коалиция, имаме още да плащаме, нищо добро не се задава

Под зоркия надзор на неедин съветски сътрудник у нас, Промяната съумя да направи немислимото: да помогне на Украйна, да покаже пред същинските ни сътрудници, че у нас въпреки всичко има и мислещи, и можещи, и непреклонени пред московията. 

Пак наблягам: под зоркия надзор на неедин съветски сътрудник. И не приказвам за шпионите и губернаторката Мутрофана, а за сътрудниците във властта – Резидента Зеленочорапски, Кукурнела, копейките, подправените евроатлантици и философската школа на Държавна сигурност. И какво щеше да последва от това им е било пределно ясно. Въпреки това са го създали. 

Какво щеше да последва… да се извърнат всички против тях. Това не е било 50/50, а 100/0. Никой с най-малко половин мозък не би си правил илюзиите, че помагайки на Украйна ще резервира поста си във властта. Тоест: те са знаели, че заемайки тази позиция, се простят с кабинет, с властта и с огромна част от имиджа си, който постоянно в такива случай е нападнат от прислужниците на кремъл. Защо?

Защото дискредитирането на съперника посредством оклеветяване е едно от най-използваните оръжия на дебилния кремълски мозък и надлежно на дебилните кремълски прислужници. 

Та, да – от Промяната са знаели какво ги чака и все пак са се пожертвали, с цел да сложат страната ни на верния път. 

И ударът по тях не закъсня. Зеленочорапски се хвърли да пази лилипутин с всички сили, като същински почитател (да не кажа „ групи “ (groupie)), надлежно и незабавно стартира акцията по оклеветяване на Промяната. Издигнати от него, той очакваше (по подразбиране… сещате ли се какъв брой е затънала страната ни, откакто от политиците никой не чака друго с изключение на коленичене пред кремъл), че те, по традиция, ще организират политики в интерес на кремъл, само че европейски (все пак… дотациите, сещате се) завоалирани и скрити зад най-обикновено нищоправене, салата от думи и неистини за „ миротворци “, които на всеки естествен европеец му звучат ето по този начин: тъй като сме „ миротворци “, желаеме агресорът да смачка жертвата по-бързо, че мир да има. Дебилно, да; подобен беше образът ни до момента. Но с цената на всеотдайност, няколко индивида изтриха това леке, точно опълчвайки се на един зелен чорап, мислещ си, че и те – като него – ще са правилни на господаря в москва. Е, не бяха.

И си заплатиха. 

То не бяха джемкорпски, то не бяха нексовски истории, то не бяха песни за Лена, хвърляне на отпадък, забележете какъв брой партии ги нападат… всички без Демократична България. И какво последва от това? Днес се прегърнаха старите сякаш врагове от ляво и от дясно – чиновниците на путин се прегърнаха с „ евроатлантиците “. Чудесна коалиция. Само и единствено да не са Промяната и Демократична България. Защо? Какво наложи тази коалиция и сприятеляване? Какво се промени в света? 

Какво се промени ли? Паренето под краката на путин, ето това. Всички „ негови “ се съюзяват, призовани от една самобитна Йерихонска тръба, да се отзоват на работа. Гледайте ги какво вършат, не ги слушайте какво приказват. 

Едните приказват за социализъм, а половината им партия е от милионери работодатели. Другите приказват за евроатлантизъм, а най-бързото и качествено строителство, което направиха, беше на тръбата на путин, за която е имало отчети от службите ни, че е рискова и дава прекомерно доста мощ в ръцете на кремълския касапин, до момента в който за България няма никакви изгоди. И все пак му я построиха. Искали оръжие да пращат на Украйна? Много добре знаеха, че тази поза до нищо значително няма да докара – със забавяне от доста, доста, МНОГО месеци се съгласиха на един непълен документ, който да бъде в допълнение орязан от МО. 

А кой усили пенсиите? Промяната, преди да ги смъкват от власт съветските прислужници. Кой усили заплатите на медицинските чиновници? Пак те. Кой направи детските градини безвъзмездни? Пак те. Без доста да се популяризират. Кой откри опция на съветския газ, кой извади проектите за детската болница от кошчето, кой сподели мафията на Капитан Андреево, кой изгони съветските шпиони? 

Кой даде оръжие на Украйна, осъзнавайки персоналния риск? Пак те. Знаеха цената и я заплатиха. А ония „ социалистите “, дето от 30+ години са в Народното събрание и постоянно в ръководството, имат триумфи от ранга на: пенсия от три $, а „ евроатлантиците “, дето с двеста ги… чужденците, най-големият им триумф е тръбата на путин, персоналните сметки, а за Украйна даваха единствено на думи. Благодаря! 

Но цената за всичко това е платена на половина. Има още за заплащане. И то ще е под формата на новата коалиция, която си дадоха обещание един на различен да създадат след идващите избори. Старото Българска комунистическа партия се събра. Честито! Това им беше „ промяната “. Още имаме да плащаме, нищо положително не се задава. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР