Под засилена охрана беше доведен в Пловдивския окръжен съд 20-годишният

...
Под засилена охрана беше доведен в Пловдивския окръжен съд 20-годишният
Коментари Харесай

Ето го 20-годишния Стойчо, обвинен за жестокото убийство в Болярци

Под засилена защита беше доведен в Пловдивския областен съд 20-годишният Стойчо Асенов от с. Болярци, упрекнат в убийството на новия свекър на напусналата го обичана Георги Асенов. Магистратите ще би трябвало да решат дали да уважат настояването на прокуратурата арестуваният да остане в ареста, написа 24 chasa.bg.

Младият мъж е с обвиняване, че вечерта на 19 юни е пробол смъртоносно 38-годишния Георги. До изваждането на ножа се стигнало след препирня сред двата рода за децата.

Доскоро Георги живеел с приятелката си Ана, която му родила 2 дъщери. После се разделили и тя се пренесла при различен мъж - Иван, наследник на Георги Асенов. Версиите кой е гледал децата са спорни - едни настояват, че те са останали при татко си Стойчо, други - че Ана се грижела за тях и не ги давала на някогашния си мъж. Конфликтът избухнал точно поради двете девойки, разразил се всеобщ пердах и Стойчо атакувал бащата на противника си с нож. След това раненият бил откаран в болничното заведение в Асеновград, само че там лекарите единствено установили гибелта му.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР