Под засилен полицейски конвой 41-годишната Анка Михайлова беше доведена в

...
Под засилен полицейски конвой 41-годишната Анка Михайлова беше доведена в
Коментари Харесай

Ето я Анка Михайлова, обвинена в жесток побой над осиновеното си дете

Под засилен полицейски ескорт 41-годишната Анка Михайлова беше доведена в Пловдивския областен съд, където се гледа мярката й за непрекъснат арест. Облечена с блузон в пепел от рози и по джапанки с чорапи, тя влезе в залата, без да промълви и дума.Защитават я двама юристи – семейство Желязко и Снежанка Почеви. Те желаеха време да се срещнат с материалите по делото и съдът даде отмора до 16 часа, оповестява „ 24 часа “.

Анка е упрекната в нанасянето на тежка телесна щета на щерка си Севда. Момиченцето е на година и 9 месеца и към този момент шести ден е в кома. Съдебната защита докара Михайлова в залата. До момента тя беше арестувана за 72 часа.

Михайлова завела детето в УМБАЛ “Свети Георги ” в петък към 23,30 ч., като обяснила, че е паднало от леглото. Травмите на Севда тормозили лекарите и те подали сигнал на телефон 112. Детето е с черепно-мозъчна контузия, синини по тялото и раздран бял дроб. Има и следи от ухапвания. Майката обяснила, че хапала момичето, с цел да го свести.Заради тези й думи е назначена съдебно-психиатрична експертиза, която да даде отговор на въпроса за положението на Михайлова.

По инструкции на прокуратурата е била осъществена отливка от зъбите на 41-годишната жена и съпоставена със следите от ухапвания по дребната Севда, която още е в кома.„ Следите от зъбите са на осиновителката. Хапала е детето по скулата, ръцете, тялото “, изясни по-рано през днешния ден зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР