Под ръководството на Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение –

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение –
Коментари Харесай

Разследват Семерджиев за поредна изцепка: Заредил гориво на аванта на АМ Тракия 2 дни преди катастрофата в София

Под управлението на Районна прокуратура – Самоков, Териториално поделение – Ихтиман, се води следствие по отношение на подаден сигнал за кражба на гориво от Георги Семерджиев.
Към момента е открито, че на 3 юли на бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ дошъл лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие водачът тръгнал без да заплати сметката.
Незабавно е бил подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на следствието очевидец е декларирал, че лидерът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е Георги Семерджиев, който провокира злополуката с две починали млади дами два дни по-късно в София. Очевидецът го разпозна, откакто видял публикуваните в медиите фотоси.
Проверяват се данни за потребление на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно транспортно средство, както и данни за непозволено потребление на светлинна уредба със особено предопределение.
Действията по следствието не престават за да се откри авторството на действието. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР