Под ръководството на Районна прокуратура - Хасково се провежда разследване

...
Под ръководството на Районна прокуратура - Хасково се провежда разследване
Коментари Харесай

Прокуратурата образува производство след агресията срещу медици в Хасково

Под управлението на Районна прокуратура - Хасково се организира следствие по досъдебно произвеждане случая на експанзия против незабавни медици в града.

Производството е за това, че на 6 април 2022 година в гр. Хасково е породена на медицинския експерт М.А., на 53 години, работеща на служба здравна сестра при ЦСМП–Хасково, лека телесна щета, представляваща разстройство на здравето, при осъществяване на службата й, осведомят от държавното обвиняване.

За случая Zdrave.net описа през вчерашния ден.

На 6 април 2022 година рано сутринта екип на ЦСМП - Хасково посетил адрес в гр. Хасково по отношение на подаден сигнал за 62-годишен мъж, претърпял инфаркт, който бил със стягане в гърдите. Докато медиците се опитвали да извършат прегледа, околните на пациента почнали да се държат нападателно против тях. Болният мъж бил пренесен до кола за спешна помощ. Медицинската сестра, част от екипа на ЦСМП - Хасково, до момента в който слизала по стълбите на блока, била дърпана за косата от непосредствен на пациента, в резултат на което й паднали очилата. Пациентът бил откаран в ЦСМП - Хасково, където му била оказана здравна помощ.

И сега се правят дейности по следствието под надзора на Районна прокуратура–Хасково, допълват от прокуратурата.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР