Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се води досъдебно

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се води досъдебно
Коментари Харесай

Задържаха под стража рецидивист, седнал пиян зад волана във Видинско

Под управлението на Районна прокуратура – Видин се води досъдебно произвеждане за шофиране след приложимост на алкохол в изискванията на продължавано закононарушение, като действието е осъществено наново – закононарушение по член 343б, алинея 2 от Наказателен кодекс.
Около 00.32 часа на 26.08.2023 година във видинското село Пешаково Т.Т. управлявал лек автомобил „ Пежо “. При осъществена инспекция по надлежния ред била открита централизация на алкохол в кръвта му - 1,65 промила.
На същия ден мъжът още веднъж бил спрян от органите на полицията по време на шофиране, при която било установено, че той е използвал алкохол.
Водачът на транспортното средство – 52-годишният Т.Т., е неведнъж осъждан, включително 4 пъти за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. На 15.08.2023 година е освободен от пандиза, след изтърпяване на наказване за същото действие.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор Т.Т. е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото от него закононарушение.
По искане на Районна прокуратура – Видин съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиненото лице.
Разследването продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР