Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се водят действия

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се водят действия
Коментари Харесай

Жена преби баща си в Кюстендил

Под управлението на Районна прокуратура – Кюстендил се водят дейности по следствие по бързо произвеждане за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.

Вчера, в Кюстендил, 43-годишната С.К. нанесла побой на татко си - Й.К. (на 73 години), с който обитавали общо домакинство. Извършителката е привлечена в качеството на обвинена и е арестувана за период до 72 часа. Установено е, че дамата използва алкохол и наркотични субстанции.

Действията по следствието не престават с разпити на очевидци и назначение на съдебномедицинска и психиатрична експертизи. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на С.К.

До този миг дамата няма престъпни прояви, споделиха за Българска телеграфна агенция от прокуратурата. Говорителят на Районната прокуратура в Кюстендил Галина Димитрова уточни, че мярката за неотклонение ще бъде гледана от съда на следващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР