Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води разследване
Коментари Харесай

Прокуратурата в Кюстендил с подробности за убийството на мъж в с. Бараково

Под управлението на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води следствие за осъществено ликвидиране, станало през нощта на 05.04.2020 година в с. Бараково, община Кочериново.

В морава, ситуирана зад постройката на кметството, с забележими следи от принуждение, е бил открит мъртвец на 70-годишния гражданин на селото - И.Р. По случая, с полицейска заповед за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, е бил арестуван Й.Г. (на 40 години). Мъжът, който е също от с. Бараково, е бил притеглен като обвинен за осъществено от него съзнателно ликвидиране на разположение, намиращо се в безпомощно положение, по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост.

Откриха мъртвец на мъж зад постройката на кметството в с. Бараково

Впоследствие, с разпореждане на наблюдаващия прокурор в Окръжна прокуратура – Кюстендил, обвиненият Г. е бил арестуван за период до 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Разследването продължава, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР