Под ръководството на Окръжна прокуратура – Монтана се водят действия

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Монтана се водят действия
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Монтана води разследване на пътнотранспортно произшествие в града със загинал мотоциклетист

Под управлението на Окръжна прокуратура – Монтана се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по превоза. Деянието е квалифицирано по член 343, алинея 1, б. „ в “, вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Към сегашния миг е открито, че към 20,00 ч. на 22.08.2022 година, в региона на кръстовище на изхода от гр. Монтана в посока гр. Лом, е зародило пътнотранспортно произшествие с присъединяване на лек автомобил, м. „ Ауди “, и мотоциклет, м. „ Хонда “.

38-годишният мотоциклетист К.С. е умрял на място. Телесни повреди са получили пътуващите в автомобила Б.Д.(на 27 години)и синът й К.В.(на 8 години). На потърпевшите се оказва здравна помощ. Жената е с заплаха за живота.

В хода на следствието е осъществен оглед на местопроизшествието, извършени са разпити на очевидци, назначена е автотехнически експертиза.

Водачът на лекия автомобил – 54-годишният И.Й., е тестван за приложимост на алкохол, при което техническо средство е отчело негативен резултат.

Разследването продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР