Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води разследване
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Кюстендил разследва контрабанда на над 6,2 килограма марихуана през МП Гюешево

Под управлението на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води следствие за контрабанда на марихуана.

На 06.01.2023 година на Министерство на правосъдието Гюешевослужители от отдел „ Борба с наркотрафика “ на Търговско дружество Митница София спрели за щателна инспекция дошъл в страната рейс, изпълняващ постоянна линия Скопие - Истанбул. В персоналния багаж на един от пасажерите била откритазелена тревиста маса, наподобяваща съцветия на марихуана. Тя била разпределена в шест транспарантни пакета, укрити в куфари и пазарска чанта. Част от тях са били сложени в кутии с коледни лакомства.

При осъществен полеви наркотест веществото е реагирало позитивно на канабис. Общото количество на конфискуваното високорисково наркотично вещество възлиза на 6,235 кг.

С разпореждане на прокурор в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 242 от Наказателен кодекс е притеглен жителят на Северна Македония К.К.(на 72 години).

Окръжна прокуратура – Кюстендил внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Предстои разглеждането му от съда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР