Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Разследват случая с хвърленото от 6-ия етаж куче в София

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане за свирепост към домашно животно, оповестиха от прокуратурата.

 Куче беше изхвърлено от 6-ия етаж от притежателя си в София Виж още

Досъдебното произвеждане е формирано на 13 юни. На тази дата към 19.00 часа, в столичния ж.к. " Младост 3 " обвиненият С.Я. е показал свирепост към животно, като незаконно му предизвикал трайно увреждане. Изхвърлил го през прозорец на балкон от шестия етаж, допълват от прокуратурата.

За осъщественото закононарушение се планува наказване " отнемане от независимост " до три години и санкция от 1000 до 5000 лева

На 14 юни е направено разпореждане за привличане на С.Я. към наказателна отговорност за описаното действие. Мъжът е осъждан неведнъж.

Случаят стана прочут преди дни. Шестгодишният Бари е гледан в столичния квартал " Младост ", до момента в който стопанинът му не го хвърлил от шестия етаж в неделя следобяд.

Причината съгласно организацията за отбрана на животните, която се отзовала на сигнала, е че то се е изходило върху дивана в жилището, където живеело.

Днес Бари към този момент населява клетка. Няма сензитивност на задните крака, не може да върви до тоалетна самичък. Има контузия на гръбначния мозък и постравматична дискова херния. Шансовете му да възвърне чувствителността на задните си крачета са минимални. По-вероятно е да остане неработоспособен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР