Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Задържаха мъж за извършена взломна кражба от жилище

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане.

Причината за това е, че за времето от 02.03.2019 година до 03.03.2019 година, в гр. София, от жилище, намиращо се в ж.к. „ Христо Смирненски “, посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел – повредена входна врата в региона на бравата, са били отнети непознати движими движимости – златни бижута, от владението на притежателя им И. А., без негово единодушие с желание незаконно да бъдат присвоени.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е А. Чорбаджийски, който е неведнъж осъждан, а актуалното действие се явява осъществено в изискванията на рисков рецидив. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 196, алинея 1, т. 2, вр. член 195, ал.1, т.3, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, б. „ Б “ Наказателен кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 07.03.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР