Под ръководство и надзор на прокурор в Софийска градска прокуратура

...
Под ръководство и надзор на прокурор в Софийска градска прокуратура
Коментари Харесай

Разбиха банда за разпространение на кокаин в София, има задържани

Под управление и контрол на прокурор в Софийска градска прокуратура (СГП) се организира следствие за закононарушения по член 321, алинея 3 и член 354а, алинея 2 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Софийската градска прокуратура.

Действията по следствие се правят от проверяващ служител на реда при Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ на Министерство на вътрешните работи.

След преценка за събрани задоволително доказателства по смисъла на член 219, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс, са привлечени петима обвинени за присъединяване в проведена незаконна група, основана с користна цел – приемане на приходи от незаконна активност и за осъществяване на закононарушения по член 354а от Наказателен кодекс (чл. 321, алинея 3 от НК). Трима от обвинените са привлечени и за това, че в осъществяване на решение на проведената незаконна група са държали кокаин за разпространяването му (чл. 354а, алинея 2 от НК), а един от тях е упрекнат и за това, че в осъществяване на решение на проведената незаконна група е продал кокаин (чл. 354а, алинея 2 от НК).

И петимата обвинени са с мярка за неотклонение „ задържане под стража “, взета с определение на Софийски градски съд (СГС) по искане на наблюдаващия прокурор.

Разследването по случая продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР