Под обстрел Окръжният прокурор на Джорджия Фани Уилис е обвинен,

...
Под обстрел Окръжният прокурор на Джорджия Фани Уилис е обвинен,
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Джорджия Фани Уилис е обвинена, че е платила на прокурора по делото Тръмп по-малко от предполагаемото притискане на Нейтън Уейд

Под обстрел Окръжният прокурор на Джорджия Фани Уилис е упрекнат, че е плащала на един от своите специфични прокурори 100 $ по-малко на час от по-малко квалифицирания й хипотетичен ухажор Нейтън Уейд.

Съдебните документи демонстрират, че Уейд таксува на офиса на окръжната прокуратура на Фултън 250 $ на час за работата си по наказателното гонене на Доналд Тръмп и 18 други по обвинявания в щатски рекет за интервенция в изборите през 2020 година през ноември и декември 2021 година, макар че няма опит в тази област на правото.

Междувременно Джон Флойд — считан за най-големия специалист в щата по случаи на повлияни от рекет и корумпирани организации (RICO) — таксуваше единствено $150 на час през същите тези месеци, съгласно контракт, получен от The Daily Caller News Foundation.

Разкритието идва ден откакто Уилис – упрекната предходната седмица в „ секрети “ персонални връзки с Уейд в документи, в които се желае и двамата да бъдат отстранени от делото – сподели, че се е отнасяла еднообразно към т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР