Под надслова Вдъхнови бъдещето“ отвори регистрацията за организации-домакини в 16-то

...
Под надслова Вдъхнови бъдещето“ отвори регистрацията за организации-домакини в 16-то
Коментари Харесай

Младежи стават „Мениджъри за един ден”

Под надслова „ Вдъхнови бъдещето “ отвори регистрацията за организации-домакини в 16-то издание на „ Мениджър за един ден “. След към седмица ще започва и регистрацията за възпитаници и студенти. Инициативата ще се организира на 12 октомври, четвъртък, в цялата страна.

По време на „ Мениджър за един ден “ одобрени водачи и експерти от всички сфери на бизнеса и публичния живот, както и представители на страната и институциите дават опция на младежите да се срещнат с сегашното и бъдещето на специалността на своя титуляр за деня. Реализирайки на процедура своята обществена отговорност, домакините потапят своите „ мениджъри за един ден “ в работното си всекидневие, демонстрират им от вътрешната страна по какъв начин работи техният бранш и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.
 мениджъри
„ За 15 години в програмата „ Мениджър за един ден “ са взели участие над 16,000 възпитаници и студенти и над 2,000 компании и институции. Всъщност, в днешни дни по-достоверно би било самодейността да насочва младежите към опит в това какво е да си водач, тъй като опитът е това, което те прави убеден и добър експерт, упражнявайки с години една специалност, а освен позицията на управител в компания или институция. Инициативата е и неповторима опция за работодателите – да се срещнат с надарени бъдещи чиновници и да проявят своята корпоративна обществена отговорност. Затова и съм горда да споделя, че напролет получихме първа премия от Българското сдружение за връзки с обществеността за план в нестопанския бранш, за „ Мениджър за един ден “, както и специфичната премия на Комисията по нравственос към БДВО “, сподели Милена Стойчева , изпълнителен шеф на JA България.

“Мениджър за един ден ” дава начало на професионалната реализация на възпитаници и студенти на възраст сред 16 и 23 година и е измежду най-популярните начинания на Джуниър Ачийвмънт България, която се организира годишно в още над 100 страни. Инициативата е в цялостен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнес връзките.

JA България приканва фирмите да бъдат дейни и да вземат участие и домакинстват стажа на повече възпитаници и студенти, с цел да могат повече младежи да създадат в точния момент своя кариерен избор. Компаниите могат от през днешния ден, а учениците и студентите от 28.09. 2017 година да се записват за присъединяване на платформата на самодейността: http://mfd.jabulgaria.org

Медиен сътрудник на самодейността е Нетинфо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР