Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България

...
Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България
Коментари Харесай

Болезнен обрат в Игри на волята: Участничка се опъна на мъ...

Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България ” Безстрашни и Супергерои тестваха лимита на волята си. Участниците изпитаха парещите лъчи по телата си, разпънати на кръстове с опора под краката си необятна едвам 2 сантиметра. Гого остана финален на своя кръст и се трансформира в огромния първенец на борбата, спасявайки Супергероите от номинация за първи път от началото на надпреварата.

Предишната вечер Непобедимите разкриха своите номинационни гласове пред водещата Ралица. Те взеха решение за своето оцеляване в конкуренцията да се борят Аспарух, който отличиха като слаб състезател, и Мирослава, заради саботажа предходната седмица, с който съобщи доверието на племето си. Мирослава се трансформира в съществена съпротива на мъжете и се зарече, че желае персонално да отстрани Аспарух от играта.

След номинациите мъже и дами се отделиха на обособени лагери в Резиденцията, с цел да разискват скритите доводи в гласовете на племето. Мъжете откриха думите на Мирослава за обидни по отношение на тях, което приключи с диалог сред нея и Генчо и сълзи от нейна страна. При Безстрашните Валери предложи себе си като цел за номинации, което провокира разгорещени мнения измежду останалите играчи. Жените в племето взеха решение, че най-хубавото решение за тях е да изпратят двама мъже на Арената.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР