Почти всяка вечер ТВ водещата Мариана Векилска прекарва на някой

...
Почти всяка вечер ТВ водещата Мариана Векилска прекарва на някой
Коментари Харесай

Бясна ревност! Мариана Векилска се нанесе при Калин Врачански и стана голямо чудо…

Почти всяка вечер ТВ водещата Мариана Векилска прекарва на някой сценичен стол, само че не тъй като е голяма фенка на Мелпомена, а тъй като извънредно ревнува Калин Врачански и го дебне. Отскоро брюнетката се е пренесла в дома на артиста, който е в центъра на София .

От няколко месеца разведената журналситка спи с русокоското и заради тази причина върви на всяко негово зрелище. Осведомени източници описаха пред „ Таблоид “ по какъв начин Векилска е най-редовната личност в спектакъл „ София “, където той е на щат. Тя търпеливо чакала известното си гадже след всяко зрелище, а след това си тръгвали дружно към дома му, издават от театралните среди.

Брюнетката не серпантина да обгрижва Калин, да му угажда и да го пита дали желае да му помогне с нещо. „ Бяха дружно на театрално събитие. Тя не заставам мирна и секунда, непрекъснато му се буташе в ръцете. Поднасяше му храна, хапки, единствено дето не му ги сдъвка преди този момент. То бива, бива, само че от жена на 44 години е леко детско и прекомерно “, описват очевидци.

Докато Калин гледал да страни от Мариана, тя по всякакъв начин се опитвала да показва, че са гаджета. Дори на всеослушание споделила „ Хайде да си вървим вкъщи “, което не оставило място за подозрение, че живеят дружно.

Макар че Векилска отдслабна и се разхубави, тя не може да се мери с някогашните гаджета на Врачански, които са на по 20-25 години, руси, синеоки и дългокраки.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР