Почти всички боклукчийски кофи в артистичния квартал Капана и в

...
Почти всички боклукчийски кофи в артистичния квартал Капана и в
Коментари Харесай

Вижте какво дебне от кофите за боклук в Капана СНИМКИ

Почти всички боклукчийски кофи в артистичния квартал Капана и в региона на площад „ Римски стадион ” са цялостни с отпадъци и нечистотия, сигнализира читателят на " Марица " Огнян Шопов. Отпадъците се събират под металните контейнери, които чистачките другояче изсипват всеки ден. 

„ Циментовите дъна обаче съставляват в действителност неприятна панорама и това е част от идеалния център на града ”, разяснява Огнян Шопов.

Според него чистачките единствено мятат сметта от металните тела на бетонните кофи, а това, което е под тях, остава да се натрупа с години. Районът е най-посещаваната туристическа дестинация в града, напомня Шопов.

От Оперативна програма „ Чистота ” обясниха, че има публична възбрана чистачките да пипат с ръце навътре в циментовите кофи за боклук. „ Казал съм им сред металната и бетонната част да поставят найлонови тръби. Ще ревизира дали съблюдават тази заповед ”, сподели шефът на общинското дружество Иван Стоянов.

Той изясни за какво е забранил да се пипа с голи ръце навътре в кофите.

„ Опасно е, нездравословно е и не на последно място не е хуманно да караш човек да прави това. С черните найлонови торби казусът се взема решение. Ако в действителност има такива мръсни кофи, ще ги измием с пароструйки ”, добави Стоянов. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР