Почти всеки мечтае за почивка в Европа. Културно богатите дестинации

...
Почти всеки мечтае за почивка в Европа. Културно богатите дестинации
Коментари Харесай

90 лева вечеря за двама в любим морски курорт

Почти всеки мечтае за отмора в Европа. Културно богатите дестинации на континента примамват туристи, които желаят да изпитат нещо друго. Със забележителни исторически места, динамични култури и вкусна храна, не е изненада, че Европа е един от най-посещаваните райони в света.

Ако се чудите къде на Стария континент може да почивате на ниска цена, вижте следните дестинации. Данните не вземат поради самолетните билети или настаняването, защото това са пътни разноски, които варират доста според от самостоятелните потребности, написа traveloffpath.

Майорка, Испания

Красивият остров Майорка, най-големият от испанските Балеарски острови, от дълго време е известна туристическа дестинация.

Майорка предлага на посетителите по малко от всичко. От дребни села и маслинови горички до девствени плажове с именити клубове. В Майорка туристите могат да чакат да платят 2,50 $ за кафе и по-малко от 70 $ за тристепенно хранене, в това число бутилка вино, за двама души.

Португалският архипелаг Мадейра е прелестна европейска дестинация край северозападния бряг на Африка.

Морската столица на района, Фуншал, е най-големият туристически център на Мадейра и съществува от 1508 година, а градът има страховит баланс сред история, просвета, природа и занимания. Освен това се оказва и една от най-достъпните дестинации. Във Фуншал туристите могат да чакат да платят по-малко от 3 $ за бутилка бира и към 70 $ за тристепенно хранене, в това число бутилка вино, за двама души.

Един от най-популярните туристически региони на Кипър е град Пафос на югозападния бряг на острова.

Много от най-луксозните курорти на острова са наоколо и градът служи като чудесна база за проучване на близките плажове, исторически места и планински градове. Пафос съдържа впечатляващи археологически обекти, които си заслужава да бъдат посетени, в това число некропола, включен в листата на ЮНЕСКО, Гробниците на царете, който датира от 4 век пр.н.е.

В Пафос туристите могат да чакат да платят малко над 3 $ за кафе и 68 $ за тристепенно хранене, в това число бутилка вино, за двама души.

Най-южният район на Португалия, Алгарве, е ваканционен парадайс. Районът е прочут със своите живописни плажове, обградени от трагични златни скали с топли, спокойни води.

Алгарве нормално вижда към 4 милиона гости всяка година, които се тълпят в известни градове като Фаро и Лагос.

В Алгарве туристите могат да чакат да платят 1 $ за чаша кафе и по-малко от 50 $ за тристепенно хранене, в това число бутилка вино, за двама души или към 90 лв..

Корфу, красивият гръцки остров тъкмо до брега на границата сред Албания и Гърция, е дом на исторически дворци, фантастични плажове и доста страхотни хотели.

През годините островът е получил въздействие от разнообразни култури, в това число венецианска, френска и британска, което му е дало неповторими културни преживявания, които посетителите харесват.

В Корфу туристите могат да чакат да платят към 0,55 $ за бутилка вода и 60 $ за тристепенно хранене, в това число бутилка вино, за двама души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР