Почти три месеца след премиерата на новия Macan в , Porsche

...
Почти три месеца след премиерата на
новия Macan в , Porsche
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: Новото Porsche Macan и с европейска премиера

Почти три месеца след премиерата на новия Macan в , Porsche разкри подробностите и за европейската версия на в световен мащаб.

На територията на Европа, новият Macan ще се предлага единствено в една версия- с двулитров, четицилиндров турбоагрегат, който обещава оптималната мощ от 245 конски сили и оптимален въртящ миг от 370 Нм. В композиция с роботизираната си седемстепенна предавателна кутия и подобреното си окачване, компактният SUV ще бъде в положение да предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.7 секунди, както и оптималната скорост на движение от 225 км/ч.

От Porsche разясняват, че Macan е запазил характерните си дизайн, комфорт и технологични решения, които обаче са били съществено доработени и надградени в новата версия на модела. Като силни акценти при новата кола, от легендарната марка производител на първокласни спортни автомобили показват цялостното диодно изпълнение на осветителната система, новият 11-инчов сензитивен на допир интегриран екран, обновените като дизайн отвори на вентилационната система, интегрираният йонизатор и възможността за поръчка на специфичен състезателен GT волан, подобен на този от 911.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР