Почти сигурно фолк звездата Денис Теофиков сам е сложил край

...
Почти сигурно фолк звездата Денис Теофиков сам е сложил край
Коментари Харесай

Фолкзвезда се самоуби

Почти несъмнено фолк звездата Денис Теофиков самичък е поставил завършек на живота си. Това излиза наяве 4 часа след гибелта му, оповестява flagman.bg. Както по-рано писахме, 21-годишният фолкпевец падна от терасата на 7-ия етаж на жилището на обичаната си Алекса в София. Той е умрял още преди идването на парамедиците. Приятелката му отхвърля да приказва даже с най-близките си, а в обществените мрежи се сбогува с прочувствено видео с Денис.

Дежурният редактор на Флагман.бг разбра, че от известно тийн идолът бил с разтърсено психическо здраве, изпаднал в сериозна меланхолия, тъй като осъзнал, че в живота му нищо не зависи от него. Нямал право на избор даже за обикновени неща, а всичко се дирижирало от продуценти, пиари и озвучители.
От няколко месеца лимитирал и контактите си, излизал единствено с Алекса, която го придружавала по участия. Не е известно двамата да са имали спорове. Дори в противен случай. От „ Пайнер “ към този момент отхвърлят коментар. Завеждащият „ Връзки с обществеността “ Хари Янакиев бе сбит пред наш кореспондент. „ Не съм проверяващ орган. Имало е някакъв случай, само че повече не знам. Търсете информация от формалните полицейски източници “, сподели той....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР