Почти със сигурност е на жена скелетът, намерен тази седмица

...
Почти със сигурност е на жена скелетът, намерен тази седмица
Коментари Харесай

Прокуратурата: Скелетът в стария хотел в Смолян е на жена СНИМКА)

Почти сигурно е на жена скелетът, открит тази седмица от служащи, които ремонтират остарелия хотел на " Балкантурист " в центъра на Смолян. Това заяви " 24 часа ", като се базира на осведомени с следствието.

" Категорично с експертиза не е открито към този момент, само че от откритите елементи от облекла и типа на скелета се прави изводът, че е на разположение от женски пол ", сподели наблюдаващият прокурор Станчо Станев.

Работи се по всички вероятни версии, в това число и за насилствена гибел, добави шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян Николай Димов.

След първичния оглед мнението на правосъдния доктор е, че гибелта на откритите остатъци от тяло е настъпила с доста огромна отминалост - преди 20-30 години.

 1970186

Човешкият скелет бе открит по време на ремонт в хотел " Смолян " - някогашният на " Балкантурист " от времето на социализма.

За злокобната находка бе обявено в сряда. Частите от човешкото тяло били открити във вентилационна шахта от служащи. Докато разглобявали аспирацията, те попаднали първо на черепа, а след това и на други елементи от скелета. Костите са открити в подземието на хотела, в отводнителна шахта на вентилацията.

От няколко години хотелът се ремонтира, откакто бе продаден на нови притежатели.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР