Почти през целия си живот Алвин Рейна страдаше от депресия.

...
Почти през целия си живот Алвин Рейна страдаше от депресия.
Коментари Харесай

Мъжът й я нарече „дебела свиня”, но тя му го върна тъпкано! Уникални СНИМКИ

Почти през целия си живот Алвин Рейна страдаше от меланхолия. Единственият метод да й помогне да се почувства по-добре е да яде храна. Постепенно дамата качва спомагателни килограми и става непривлекателна в очите на брачна половинка си. Толкова доста, че той стига до там да назова половинката си „ прасе”. Тогава Алвин реши, че е време да работи. При това коренно.

Дебеланка затвори устите на всички, които не имаха вяра, че заслужава толкоз хубав мъж



Ти си прасе
Алвин е естествена жена, която има брачен партньор и две деца. Но в фамилията й непрекъснато е подлагана на оскърбление от мъжа си, който я наскърбява поради килограмите й. Стигнало се до там, че я нарекъл „ дебела свиня”.

Tя бе унижавана поради наднорменото си тегло, а качи още 18 кг и стана прочут модел (СНИМКИ)



Първоначално Алвин се съгласявала с обидата на мъжа си, защото осъзнавала какъв брой доста е надебеляла. Въпреки това, тя последователно стартира да осъзнава, че непрекъснатото й качване на килограми няма да донесе никаква изгода на нейното семейство. Веднъж жена решила да се премери и кантарът отсякъл 112 кг. Това било последната капка, която преляла чашата.

Пухкавата Адел се стопи до неразбираемост! Тайната й е… (СНИМКИ/ВИДЕО)



Как тъкмо Алвин реши тотално да промени живота си, както и какво се случи по-късно със брачна половинка й, че и доста фотоси ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР