Почти половината от средните валежи през март ще унищожат по-голямата

...
Почти половината от средните валежи през март ще унищожат по-голямата
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Половината от средните месечни валежи ще засегнат страната при отмиване през уикенда

Почти половината от междинните превалявания през март ще унищожат по-голямата част от страната през уикенда с отмиване, споделят синоптиците.

Метеорологичната работа споделя, че събота ще бъде най-влажният ден, изключително в Югозападна Англия и Уелс, и единствено за 12 часа се чакат повече от 25 мм дъжд. Пороите ще са по-широко публикувани през съботния следобяд и вечерта и до ранните часове на неделя Мидландс и окръзите Хоум ще са претърпели много мизерно отмиване.

Това е по този начин, тъй като настава лента с ниско налягане от югозапад и се чака доста постепенно да се изтласква на североизток през целия уикенд. Няма да се обясни до късно в неделя и смяна в посоката напразно значи, че Лондон и Югоизточна Англия няма да понесат тежестта на пороите до неделя вечерта.

Във видеоклип в YouTube Метеорологичната работа показва диаграми и карти, с цел да уточни количеството дъжд и местоположенията. Градовете на юг и Мидландс рядко виждат повече от 50 mm дъжд през типичния март, от време на време по-м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР