Почти няма филм, правещ ретроспекция на нечия младост, който да

...
Почти няма филм, правещ ретроспекция на нечия младост, който да
Коментари Харесай

Най-адекватните пози за секс в кола

Почти няма филм, правещ ретроспекция на нечия младост, който да не включва в себе си няколко фрагменти, свързани със секс в кола. Дори и да не ви се е случвало, сте наясно, че лимитираното пространство с изключение на с оргазъм, като нищо може да ви снабди с невъобразимо количество синини, натъртен гъз от боричкане във кормилото, цицина на прехласнатото ви от наслаждение чело, целуващо се неколкократно с таблото... Да не приказваме за всички изпострошени дръжки на тавана, които в случай че можеха да приказват, най-вероятно щяха да изчервят и най-отраканите любовници. За тези от вас, на които занапред ще им се случва това премеждие, би трябвало да сте наясно с някои дребни особености на интензивностите, които ще се случат в транспортното ви средство.

На задната седалка
Тази локация е най-предпочитаната при секса в кола. Дава задоволително място за лягане, сядане, за „ люшкане “ в скута на другия. Освен това може да избутате предните седалки по-близо до скоростния лост, с цел да освободите още повече място.

На предната седалка
Освен че може да свалите седалката до крайната й позиция и да си образувате неподготвено ложе, може и да употребявате колегата си като седло, сядайки с лице или с тил към него. При втората позиция спомагателна опора ще получите, облягайки се на таблото.

Извън колата
Предният похлупак на автомобила е чудесна повърхнина, върху която да материализирате фантазиите си. Не се ограничавайте единствено с пенетрация, пробвайте и всевъзможни други физически начини за постигане до кулминационна точка под звездите.

Докато шофирате
Ако сте по-екстремни, може и да разменяте милувки с обичания и до момента в който той кара. Това, несъмнено, като се изключи че е нелегално, е и рисково, да не приказваме каква централизация изисква, с цел да се върти невъзмутимо кормилото на прага на оргазма.

Безопасност
Колкото и да сте отнесени от вихъра, изберете си място, което няма да заплашва нито вашия живот, нито този на останалите. Дори и ищахът да ви свари по средата на кръстовище, на стеснен път над стръмно дере, задайте други GPS координати на похотта си. Избягвайте спешните платна на автомагистралите, ръбовете на пропасти и наклони, при които опцията ръчната спирачка да не ви послуша е голяма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР